Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου το σχολείο μας συμμετείχε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήθηκε στην πλατεία Ειρήνης.

Η μέρα μας ξεκίνησε με επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ) όπου τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες συμμετείχαν μαζί με τα άτομα που φιλοξενεί το κέντρο σε 4 εργαστήρια :

1. Φυσική αγωγή( παιχνίδια γνωριμίας)
2. Εργαστήρι Κοσμημάτων
3.Εργαστήρι Χειροτεχνίας
4. Εργαστήρι Κεραμικής


Φυσική αγωγή( παιχνίδια γνωριμίας)





Εργαστήρι Κοσμημάτων









 Εργαστήρι Χειροτεχνίας











 Εργαστήρι Κεραμικής 





 Στη συνέχεια μας περίμεναν κεράσματα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη φιλοξενία όπως και να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο σας!!



 
Ο επόμενος σταθμός μας ήταν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δημαρχείο Κιλκίς όπου τραγουδήσαμε τα παραδοσιακά κάλαντα και μοιράσαμε ευχές και χαμόγελα!!






  Τελευταία μας στάση ήταν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Ειρήνης όπου τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια με τους Προσκόπους,τραγούδησαν,χόρεψαν,έδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπώλειο,διάβασαν παραμύθια,έβαψαν τα πρόσωπά τους,έστειλαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και πούλησαν τις χειροποίητες κατασκευές, που με τόση χαρά και φαντασία δημιούργησαν!!Περάσαμε υπέροχα!!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου