Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΪΡΙ!!

Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα καθώς επισκεφθήκαμε το αγρόκτημα του κυρίου Κώστα στην Αξιούπολη Κιλκίς όπου παρακολουθήσαμε όλα τα στάδια που χρειάζονται για να γίνει το κρασί, παίξαμε στη φύση, ταϊσαμε τα άλογα και το γαϊδουράκι του και φύγαμε με την πιο γλυκιά γεύση στο στόμα καθώς μας μοίρασε συσκευασίες ατομικές με μέλι!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!Περάσαμε φανταστικά.....


Η καλλιέργεια της αμπέλου και η δημιουργία του κρασιού από το σταφύλι πρωτοεμφανίστηκε στις χώρες της μεσογείου από αρχαιοτάτων χρόνων.
Στην αρχαία Ελλάδα η καλλιέργεια της αμπέλου και η δημιουργία κρασιού ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη, από τότε μέχρι σήμερα λίγα έχουν αλλάξει στον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής κρασιού.
ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
  1. ΤΡΥΓΟΣ
  2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
  3. ΠΑΤΗΜΑ
  4. ΖΥΜΩΣΗ
  5. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
δείτε το παρακάτω βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου